Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2018 18:29

Батальйон морських піхотинців дислокуватиметься в Маріуполі

Батальйон морських піхотинців дислокуватиметься в Маріуполі
503-й батальйон морської піхоти дислокуватиметься в Маріуполі / фото: Інше.ТВ

503-ій окремий батальйон морської піхоти отримав місце своєї постійної дислокації в Маріуполі на Донеччині.

"503-ій окремий батальйон морської піхоти отримав місце своєї постійної дислокації в Маріуполі. Військова частина розміститься в колишньому приміщенні школи-інтернату №2. Зараз приміщення на ремонті", - повідомили в Маріупольській міській раді.

Командир батальйону Вадим Сухаревський зазначає, що частина була створена, щоб безпосередньо захищати Маріуполь. Однак місця дислокації батальйону постійно змінювалися. Тепер військові, нарешті, отримали місце постійного розташування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морські піхотинці отримають нове житло - Міноборони

"Хочу запевнити жителів, що ця територія використовуватиметься тільки в мирних цілях для компактного проживання батальйону. Ми стежитимемо за територією, щоб вона перебувала в хорошому стані", - сказав він.

35 бригада морської піхоти, що формується в Одеській області, розпочала активний набір новобранців на військову службу за контрактом. Бригада розгортається на базі 137 окремого батальйону морської піхоти.

Зараз ви читаєте новину «Батальйон морських піхотинців дислокуватиметься в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути