Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2019 13:59

Азаров видав черговий маразм: "кровосісі" відпочивають

Азаров видав черговий маразм: "кровосісі" відпочивають
Азаров заявив, що на Донбасі немає російської армії. Фото: BBC.com

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров цинічно заявив, що на Донбасі немає російської армії.

Екс-прем'єр також зазначив, що вже 5 років живе в РФ, тому "знає російську політику". За його словами, "там ніяких думок ні про яку агресії, ні про яку окупації". Відповідні заяви Азарова прозвучали в інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

"Немає там російських регулярних частин. Якби там стояли російські регулярні частини, то думаєте, вони б дозволили обстрілювати Донбас? Себе б дозволили обстрілювати? Треба бути просто божевільним, щоб це припускати. Чому значна частина українців вірить? Тому що зомбує кожен день пропаганда ", - сказав Азаров.

Водночас екс-прем'єр наголошує, що врегулювання конфлікту неможливо без переговорів, перед якими необхідно "домогтися роззброєння частин на прикордонній зоні".

Заяви Азарова обурили віце-прем'єр-міністра України В'ячеслава Кириленко, який також засудив 112 канал за інтерв'ю з прем'єром-втікачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відправила воювати на Донбас студентів

"Реваншисти нахабніють. 112 канал, як нічого й не було, транслює інтерв'ю із втікачем Азаровим, який не розповідає , як вони запросили російські війська для окупації України, а вчить нас жити, розвалившись у кріслі. Була ж постанова ВР по 112-му. Виконати її може тільки Нацрада з питань ТБ ", - зазначив Кириленко.

Микола Азаров ­очолював уряд із березня 2010-го до 28 січня 2014 року. Під час Майдану втік у Росію, переховується там. Із червня 2014-го його розшукує Служба безпеки України.

У Москві створив "Комітет спасіння України". До нього увійшли колишні нардепи від Партії регіонів Володимир Олійник та Ігор Марков. Називали себе "урядом у вигнанні".

Зараз ви читаєте новину «Азаров видав черговий маразм: "кровосісі" відпочивають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути