вівторок, 25 листопада 2014 06:00

Авдіївку та ще 3 донецьких райони бойовики обстрілюють з "Градів", "Гіацинтів" і "Васильків"

Авдіївку та ще 3 донецьких райони бойовики обстрілюють з "Градів", "Гіацинтів" і "Васильків"
ukr-online.com

Передмістя Донецька Авдіївка, яке знаходиться під контролем сил АТО, вчора ввечері знову піддалося масовому обстрілу з важкого артилерійського озброєння з території, підконтрольній бойовикам "ДНР" і російським військам. Про це з посиланням на очевидців повідомляє портал 062.

За даними місцевих жителів, обстріл вівся з "Градів". Крім цього, зазначають городяни, ймовірно, терористи використовували нове озброєння "Гіацинти" і "Волошка".

За оперативними даними жителів Донецька, обстрілу піддалися три райони обласного центру. Інформації про потерпілих і збитки поки немає.

Крім цього, повідомляють очевидці, напередодні ввечері була помічена колона бронетехніки і вантажних авто в кількості 20 одиниць, яка прямувала до Макіївки.

Зараз ви читаєте новину «Авдіївку та ще 3 донецьких райони бойовики обстрілюють з "Градів", "Гіацинтів" і "Васильків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути