середа, 27 червня 2018 19:16

Атовці вимагають від керівника "Суспільного" Аласанії вибачень

Атовці вимагають від керівника "Суспільного" Аласанії вибачень
Учасники АТО вимагають вибачень від від керівника "Суспільного" Аласанії за образи у їх бік. Фото: Styler

Учасники АТО, які вчора пікетували приміщення "Суспільного" і вимагали зупинити трансляцію футболу з Росії, вимагають вибачень від керівника каналу за образи у свій бік. Про це написав співорганізатор акції Роман Семчишин, голова Спілки учасників війни з російським окупантом "Форпост".

За словами Семшишина, атовців образили висловлювання Аласанії у Facebook про "купку людей в камуфляжі".

"Ми не для того воювали на Донбасі і захищали нашу країну, щоб російські прихвостні типу Аласанії називали нас перевдягнутими атовцями. Ми вимагаємо вибачення від керівника "Суспільного" за свої слова", - написав Семчишин.

Він нагадав, що учора з побратимами пікетували приміщення НТКУ.

"Учора ми із побратимами вийшли на пікет під стіни Суспільного, з чиєї подачі "Інтер" та "НТН" отримали можливість транслювати чемпіонат світу із футболу з Росії. Ми вимагали від керівника каналу Зураба Аласанії вийти до людей, поспілкуватись, пояснити – чи не печуть йому криваві гроші, які він отримав від продажу прав на трансляцію? За які заслуги він виписав собі та своїм заступникам премії?" - написав активіст.

Він зазначив, що поспілкуватись із Аласанією активістам вчора не вдалось.

"Але Зураб не вийшов – вирішив поливати нас брудом у Facebook, назвавши нас "купкою людей, одягнених у камуфляж". Вийти та перевірити – забракло духу", - зазначив Семчишин.

Атовець додав, що він чекає публічних вибачень від керівника Суспільного.

"Мій батальйон втратив страшну кількість бойовиків на Донбасі, там закінчили своє земне життя десятки моїх Побратимів. І в цей самий час керівник "Суспільного" тупо заробляє гроші на трансляції з Росії, дозволяє прославляти Путіна з екранів телевізорів. Не за таких "аласаній" ми воювали! Чекаємо на вибачення, Аласаніє. Пробачати поливання брудом – не будемо!" – підсумував активіст.

Учора, 26 червня, учасники АТО засипали вхід до "Суспільного" "кривавими грошима", вимагаючи від Зураба Аласанії скасувати трансляцію футболу із Росії. НТКУ продало права на трансляцію 2 каналам – "Інтеру" та "НТН".

Зараз ви читаєте новину «Атовці вимагають від керівника "Суспільного" Аласанії вибачень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути