Ексклюзиви
середа, 17 січня 2018 09:46

Армія отримала 1400 нових зразків озброєння і техніки
5

Бронекатер "Гюрза-М" - основа москітного флоту
Фото: ua.korrespondent.net
Винищувачі МіГ-29
Фрегат "Сагайдачний" і українські кораблі в Севастополі.
Мі-24П оновили комплексами протидії ПЗРК
Фрегат "Сагайдачний" залишився в України після анексії Криму

За підсумками 2017 року до війська поставлено 1400 нових і модернізованих зразків озброєння та військової техніки. У тому числі 10 літаків, 12 вертольотів, 35 безпілотних авіаційних комплексів.

"Понад 11 тисяч одиниць озброєння та військової техніки відремонтовано силами і засобами ремонтних органів Збройних Сил України. Ремонтуються чотири бойові кораблі, шести суден забезпечення, проведено підготовчі роботи з модернізації фрегату "Гетьман Сагайдачний". Триває робота щодо будівництва морського операційного центру в Очакові. На озброєння Збройних Сил України 21 новий зразок озброєння та військової техніки", - повідомив Анатолій Петренко, заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції.

2017 року проведено комплекс заходів з відновлення військово-морського потенціалу, зокрема, до складу ВМС ЗС України введено чотири малих броньованих катери, які вже виконують завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили список кораблів, які вкрала Росія.

У мережі показали стан українських військових кораблів в окупованому Криму, які президент Росії Володимир Путін запропонував повернути Україні.

Зараз ви читаєте новину «Армія отримала 1400 нових зразків озброєння і техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути