четвер, 23 січня 2020 07:27

Активізувалися ворожі снайпери, загинув український військовий

Активізувалися ворожі снайпери, загинув український військовий
22 січня в ООС зафіксували снайперську активність. Фото: popmech.ru

22 січня збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українській позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Окрім цього, була присутня снайперська активність.

Про це повідомили в пресслужбі Операції об'єднаних сил.

Чотири обстріли по позиціям українських військових відкривали в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зокрема, поруч з Павлополем – з ручного протитанкового гранатомету. Поблизу Талаківки – з великокаліберного кулемету, стрілецької зброї, а також снайперської гвинтівки.
Неподалік Лебединського – з мінометів калібру 82 мм противник випустив дві міни, станкового протитанкового гранатомету – чотири постріли, а також великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї. Поруч з населеним пунктом Водяне обстрілювали з великокаліберного кулемет та випустили чотири міни з 82-мм міномету.

Два ворожих обстріли зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Ппоблизу Майорська українські позиції обстріляли з великокаліберного кулемету. В районі населеного пункту Шуми – з автоматичного станкового гранатомету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі: бойовики використали гранатомети та кулемети

22 січня від снайперської кулі загинув український військовослужбовець Микола Сарачук.

З початком нинішньої доби російські окупаційні війська зі стрілецької зброї відкривали вогонь по захисникам Опитного, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". За поточну добу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

На Донбасі російський снайпер застрелив бійця - 22-річного Миколу Сорочука. Хлопець був уродженцем Волинської області, про його смерть повідомила українська волонтерка, медик Ярина Чорногуз у Facebook, сметь військового підтвердив голова Луцької РДА Тарас Яковлєв

Зараз ви читаєте новину «Активізувалися ворожі снайпери, загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути