вівторок, 21 червня 2022 10:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Яка нах*й заміна?" - окупанти хочуть виводу військ, а не ротації

"Яка нах*й заміна?" - окупанти хочуть виводу військ, а не ротації
Українська розвідка перехопила нову розмову окупанта із дружиною. Фото: скріншот з відео

Російських окупантів, які зараз воюють в Україні, не планують міняти щонайменше до осені. Ті обурені рішенням своєї влади.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова окупанта-контрактника із дружиною, яку оприлюднив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко 21 червня.

"Будете ви там до кінця воєнних дій, не раніше осені, тобто не раніше вересня. Заміни вам немає, навіть тих, кому контракти закінчуються - пох*й. Все одно будуть там, доки не закінчаться воєнні дії там, так сказав Попов, хто він там - не знаю", - каже дружина окупанту.

Той не розуміє, про яку заміну може йтися, коли Росії потрібно взагалі виводити свої війська з України.

"Нехай повністю виводять. Яка нах*й заміна? Тут хлопці, бл*ть, 19-річні. Заміна їм, бл*ть", - наголосив росіянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хай тебе хтось пи*дане по узбіччю. Або будеш там до вересня" - дружина накидала порад окупанту

Він роздратовано реагує на слова жінки, що та нічого не може вдіяти. Радить їй писати в прокуратуру. Окупант впевнений, що його "не мають права довго тримати в бойовому відрядженні".

Також він попередив, що як тільки всі дізнаються про реальний стан справ із ротацією, почнуть у себе стріляти. Іншого виходу, як повернутися додому, немає, переконаний він.

"Нічого не зміниться. Люди дізнаються і почнуть самі стріляти в себе нах*й. Іншого виходу немає, щоб додому поїхати. Тут або ти, або тебе. Кожен день чуєш і думаєш - пи*дане зараз тебе, поруч біля тебе, залишаться від тебе одні кросівки їб*чі", - додав окупант.

Обережно, запис містить ненормативну лексику

Втрати російських окупантів в Україні на 21 червня становлять 34,1 тис. осіб. За 20 червня українські захисники ліквідували ще 300 російських загарбників. Ворог від початку війни втратив також багато техніки.

Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «"Яка нах*й заміна?" - окупанти хочуть виводу військ, а не ротації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути