субота, 26 жовтня 2019 09:00

Як замаскувати танк у тумані: тренування від бійців ООС
5

У силах Об'єднаних сил на Донбасі перевірили бойову готовність танкових підрозділів.

Перевіряли готовність танкістів, які за необхідності, мають відбити атаку ворога, повідомляє штаб ООС.

"У ході тренувань, підрозділ, в нічний час, здійснив марш та зосередився у відповідному районі. Далі, за сигналом, висунувся на визначений рубіж і наніс вогневе ураження, щоб зупинити умовного ворога, - розповів виконуючий обов'язки заступника командира бригади підполковник Роман Шеремет. – Загалом, тренується вся бригада - залучені підрозділи зв'язку, тилу, артилерія та інші".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розпочала спільні морські навчання з НАТО

Відповідно до Мінських домовленостей танкові підрозділи відведені від лінії бойового зіткнення у визначені райони. Проте, для підтримання особового складу та техніки в бойовій готовності, танкісти повсякчас проводять тренування та злагодження підрозділів. Цим вони вкотре засвідчують, що завжди готові до оборони та відбиття наступу противника.

Бійці 93-ї бригади ЗСУ "Холодний Яр" провели бойові тренування, у яких брала участь піхота, бронетехніка і самохідна артилерія.

За процесом спостерігали офіцери НАТО.

Зараз ви читаєте новину «Як замаскувати танк у тумані: тренування від бійців ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути