середа, 30 жовтня 2019 07:35

Як минула доба на Донбасі

Як минула доба на Донбасі
29 жовтня втрат через обстріли ворога не було. Фото:vchasnoua.com

29 жовтня російські війська на Донбасі порушили тишу 9 разів.

Обстріли були зі зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями: міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та інша стрілецька зброя, повідомили в штабі ООС.

4 рази ворог обстріляв район оперативно-тактичного угруповання "СХІД". Біля Богданівки стріляли з стрілецької зброї і автоматичних гранатометів. Авдіївка - великокаліберні кулемети та інша зброя. Красногорівка постраждала від станкових протитанкових гранатометів. Біля Водяного на Приазов'ї позиції ООС обстріляли зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристайко зробив заяву про розведення сил в Петрівському

Також 5 обстрілів російські найманці здійснили в районі пункту ООС "ПІВНІЧ". Тричі стріляли біля Луганського з різних видів зброї. Двічі були постріли біля Кримського з мінометів, озброєння БМП-1 та іншої зброї.

29 жовтня втрат через обстріли ворога не було. Від початку поточної доби ворог два рази порушив режим припинення вогню в районі угруповання ООС "Північ". Стріляли неподалік Зайцевого та Кримського. Втрат за цю добу через ворожі обстріли в штабі ООС не зафіксували.

Тристороння контактна група в Мінську погодила дату наступного розведення військ у населеному пункті Петрівське.

Зараз ви читаєте новину «Як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути