четвер, 11 квітня 2019 19:20

8 українських військових зазнали поранення

8 українських військових зазнали поранення
На Донбасі бойовики обстріляли військових. Фото: УНІАН

Під час обстрілів на Донбасі 8 українських військовослужбовців дістали поранення.

З початку доби бойовики 11 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі, повідомляє прес-центр ООС у Facebook

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів із протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстрілювали опорні пункти ЗСУ з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Новоселівка; з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Павлопіль; з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Лебединське; двічі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Водяне; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль; двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – в районі передмістя Авдіївки; з протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів – біля населеного пункту Новотроїцьке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу села Катеринівка.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових", - йдеться у повідомленні.

Президент Петро Порошенко у разі перемоги на виборах першим добиватиметься виведення з України російських військ. Порошенко назвав "найважливішим" взяття під контроль ділянки україно-російського кордону.

Зараз ви читаєте новину «8 українських військових зазнали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути