Ексклюзиви
понеділок, 20 квітня 2020 16:13

35 бійців ЗСУ захворіли на Covid-19, на Донбасі - жодного

35 бійців ЗСУ захворіли на Covid-19, на Донбасі - жодного
Чергову партію - 5 тис. літрів антисептика - передали військовим на Донбас. Фото: прес-служба ООС

На даний час в районі проведення операції Об'єднаних сил випадків захворювання або підозри на коронавірусну інфекцію серед військовослужбовців не зафіксовано, повідомила прес-служба ООС.

Військові медики отримали від Командування медичних сил ЗС України 50 тис. бавовняних медичних пов'язок багаторазового використання. Найближчим часом очікують надходження ще 40 тис. таких.

Також військові на Донбасі отримали 5 тис. літрів антисептика для рук та 1 тис. літрів дезінфікуючого розчину для поверхонь. Усі ці засоби розподілили по медустановах та військових частинах у Донецькій та Луганській областях.

Водночас, станом на 07.00 20 квітня в Збройних силах України зареєстровано 35 випадків захворювання на Covid-19, з них 2 людини одужали та 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання: двоє хворих перебувають у лікарнях Хмельницького і Житомира, одмн військовослужбовець ліккується у Львівський області вдома під наглядом медичної служби.

На ізоляції перебуває 309 армійців, за даними Командування медичних сил ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР замовчують смерть від коронавірусу

Масово тестувати військових на Донбасі на коронавірус почали наприкінці березня. Тоді волонтерський фонд "Повернись живим" доставив на фронт 1 тис. наборів для тестування.

Допомогти нашій армії можна тут.

Зараз ви читаєте новину «35 бійців ЗСУ захворіли на Covid-19, на Донбасі - жодного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути