Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 22:35

30 разів обстрілювали позицій українських військових

30 разів обстрілювали позицій українських військових
Фото: ictv.ua

Проросійські бойовики у п'ятницю здійснили 30 обстрілів позицій українських військових. Два з них по населеному пункту.

Про це повідомляють у прес-центрі АТО.

На Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці та Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів. Широкине – з озброєння БМП.

"Поблизу Водяного бойовики атакували наші позиції. Після відкриття вогню у відповідь відступили. На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії були обстріляні наші позиції в районі Красного пахаря", – йдеться у повідомленні.

Вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів зафіксовано в районі Луганського, що на Світлодарській дузі. З мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка та Верхньоторецьке. Зі 152-міліметрової артилерії бойовики вкотре обстріляли Миронівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вивезли 10 вантажівок "200-х" із Світлодарської дуги

"Тричі бойовики намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги. Та кожного разу змушені були відступати. Забирали поранених. На Луганському напрямку під вогонь 120-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили Троїцьке та Новоолександрівка", – зазначають у прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «30 разів обстрілювали позицій українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути