середа, 05 квітня 2017 13:50

25 кулеметних стрічок і 1600 набоїв: на Донбасі ховають зброю в лісах

25 кулеметних стрічок і 1600 набоїв: на Донбасі ховають зброю в лісах
В одній з лісопосадок поблизу села Половинкине на Луганщині виявили схрон з двома реактивними протитанковими гранатами РПГ-26

Працівники Служби безпеки знайшли дві схованки зброї на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

В одній з лісосмуг поблизу села Половинкине на Луганщині виявили схрон з двома реактивними протитанковими гранатами РПГ-26, чотирма гранатами РГД-5 (протипіхотна уламкова ручна граната дистанційної дії. - Gazeta.ua) та Ф-1 (ручна протипіхотна оборонна граната. - Gazeta.ua) із запалами та велику кількість набоїв 5,45-міліметрового калібру. Іх використовують в автоматах Калашникова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під стінами підприємства виявили пакет з боєприпасами

У районі Курахового на Донеччині співробітники СБУ вилучили зі схованки понад 1600 набоїв різного калібру, запал до протитанкової гранати РКГ-3 (радянська ручна кумулятивна граната. - Gazeta.ua), дев'ять пострілів ПГ-7 до гранатомета та 25 кулеметних стрічок.

Українські бійці знайшли безпілотник ФСБшників на Світлодарській дузі. За інформацією речника АТО Ярослава Чепурного, дрон типу "Гранат-1" бійці виявили під час огляду місцевості.

Зараз ви читаєте новину «25 кулеметних стрічок і 1600 набоїв: на Донбасі ховають зброю в лісах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути