Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2017 12:35

23-річного героя України Андрія Кизила поховали в Умані

23-річного героя України Андрія Кизила поховали в Умані

2 лютого в місті Умані поховали 23-річного капітана Андрія Кизила, який загинув під час оборони Авдіївки.

Про це повідомили в ТСН.

"Я ним пишався. З таких генералів треба – і будувати структуру Міноборони", - сказав дід Андрія Микола Кизило. Чоловік підполковник у відставці. Саме з рідного діда та батька майора ЗСУ і брав приклад Андрій, обираючи професію.

Випускника військового ліцею ім. Богуна та Львівської академії ім. гетьмана Скоропадського 2015 року назвали найкращим командиром роти в секторі М й призначили заступником командира 1-го механізованого батальйону 72-ї бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися нові подробиці про життя та загибель 10 захисників Авдіївки

"Моє покоління не бачило отої служби в армії, скажімо так, мирної. Ми тільки бачили бойову армію. І це є підґрунтям для розвитку нашої армії – навіть, думаю, вище, ніж стандарти НАТО", - розповів незадовго до смерті капітан журналістам.

1 лютого з Андрієм попрощалися на Майдані Незалежності. Того ж дня президент України Петро Порошенко підписав указ про присвоєння йому звання героя України посмертно. У Андрія Кизила залишилися дружина та 8-місячний син.
Зараз ви читаєте новину «23-річного героя України Андрія Кизила поховали в Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути