понеділок, 31 липня 2017 17:01

19-річний боєць застрелився з автомата

19-річний боєць застрелився з автомата
Військовий застрелився в зоні АТО. Фото unian.ua

На Донбасі ввечері 30 липня застрелився 19-річний військовослужбовець Національної гвардії України.

Про це повідомляє УНІАН.

"Боєць служив у військовій частині №3029, що дислокується на Запоріжжі. Він перебував у зоні АТО. У військовій частині розпочато розслідування інциденту. Представник військової частини, посилаючись на слова товаришів по службі, розповів, що трагедія сталася після вечірнього шикування. Боєць одягнув нову форму і застрелився з автомата", - повідомили у військовому комісаріаті Запорізької області.

За словами товаришів по службі, боєць мав спокійний характер, ніяких конфліктів з родичами або колегами у нього не було. У той же час нацгвардійці запевняють, що загиблий перебував у групі "Синій кит" - спільноті потенційних самогубців у соцмережі. На їхню думку, саме це могло стати причиною суїциду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атовця засудили до примусової психічної допомоги.

У Києві атовець перерізав горло 28-річній дружині, після чого хотів підірвати квартиру. Про трагедію повідомили сусіди. Люди почули запах газу і викликали рятувальників ДСНС, які змогли потрапити в квартиру.

Зараз ви читаєте новину «19-річний боєць застрелився з автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути