неділя, 05 березня 2017 09:33

110 обстрілів за добу, один загиблий - ситуація в АТО

Автор: pedpresa.ua
  110 обстрілів за добу, один загиблий - ситуація в АТО
110 обстрілів за добу, один загиблий - ситуація в АТО

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано понад 100 обстрілів наших позицій. 10 українських військових поранено, 2 травмовано, один загинув.

Про це штаб АТО повідомляє на сторінці у Facebook.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Богданівку, Мар'їнку, Новотроїцьке та Водяне. Зі стрілецької зброї та гранатометів – Гнутове, Водяне, та Широкине. Талаківку, Новотроїцьке, Мар'їнку, Водяне і Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному та Широкиному вели вогонь БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блокадники на Донбасі повідомили про відкриття нового редуту

"На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії – Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, а з артилерії 122 міліметри та мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Кримське, Оріхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке та Новозванівку. Гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери – по Станиці Луганській (в районі ділянки розведення). По Валуйському вогонь вів снайпер", - йдеться у повідомленні.

За даними ООН, за період війни на Донбасі загинули більш як 10 тис. чоловік, серед яких понад 2,6 тис. військовослужбовців. Найгарячішими точками 2017-го стала промзона в Авдіївці і сусідня шахта "Бутівка-Донецька", Світлодарська дуга і маріупольський напрямок.

Зараз ви читаєте новину «110 обстрілів за добу, один загиблий - ситуація в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути