середа, 15 березня 2017 07:12

106 обстрілів у зоні АТО за добу: ситуація ускладнюється

106 обстрілів у зоні АТО за добу: ситуація ускладнюється
Ситуація ускладнюється, бойовики відкривали вогонь 106 раз. Фото - glavcom.ua

Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється, кількість обстрілів позицій Збройних сил України збільшується. Бойовики 106 разів відкривали вогонь по українських силах. У результаті 6 українських бійців поранені і один травмований. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше обстрілювали маріупольський напрямок. З вогнем мінометів зіткнулись позиції сил АТО в районі Водяного, Павлополя і Гнутово. У Мар'їнці вів вогонь танк, по Водяному, Широкиному і Березовому - БПМ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На лобі ж не написано, що бойовик" - терористи звертаються до українських лікарень

На донецькому напрямку гаряче було в районі Авдіївки. Там російські найманці інтенсивно вели вогонь по наших укріпленнях з кулеметів, гранатометів, мінометів і танка. По позиціях поруч Зайцевого, Опитного, шахти Бутівки, Луганського, Троїцького та Кам'янки ворог стріляв з гранатометів і мінометів, а біля Луганського - з артилерії 122-міліметрового калібру.

На Луганщині по опорних пунктах ЗСУ біля Кримського бойовики били з мінометів 120-міліметрового калібру, гранатометів і кулеметів. По силах АТО біля Новоолександрівки, Жовтого та Новозванівки стріляли снайпери.

Вчора, 14 березня, протягом дня на Донбасі зафіксували 54 випадки відкриття вогню.

Зараз ви читаєте новину «106 обстрілів у зоні АТО за добу: ситуація ускладнюється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути