понеділок, 18 липня 2016 12:58

Українські канадці закликають називати Росію спонсором-тероризму

 

Українська діаспора в Канаді просить міжнародну спільноту визнати Росію країною-спонсором тероризму. Така заява прозвучала на Конгресі українців Канади. Зібрання відбувалося з нагоди другої річниці знищення літака "Малазійських авіаліний" терористами, яких підтримує Кремль.

"КУК закликає Канаду та її союзників признати так звані "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями. А Російську Федерацію оголосити країною-спонсором тероризму", – заявили в Конгресі. Про це повідомляє "Укринформ".

Українські канадці заявили, що Росія повинна нести відповідальність за теракт. Натомість вона намагається завадити здійсненню розслідування.

"Керівники Російської Федерації несуть пряму відповідальність за цей ужасній акт міжнародного тероризму. Намагаючись приховати це, РФ використала своє право вето в Радбезі ООН, заблокувавши створення міжнародного трибуналу для розслідування катастрофи МН-17", – підсумували в Конгресі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Стамбулі знову ввели надзвичайний стан

Зараз ви читаєте новину «Українські канадці закликають називати Росію спонсором-тероризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути