середа, 14 червня 2017 15:03

Українка стала шеф-кухарем у Нью-Йорку

Автор: facebook
  Українка Алла працює шеф-кухарем у ресторані в Нью-Йорку, на фото разом із власником закладу - італійцем Джо Скаравелла
Українка Алла працює шеф-кухарем у ресторані в Нью-Йорку, на фото разом із власником закладу - італійцем Джо Скаравелла

Алла Крещук з Одеси стала шеф-кухарем у ресторані в Нью-Йорку. Заклад, де працює жінка, відмовився від послуг професійних кухарів на користь простих бабусь. Вимога лише одна – рецепти мають бути авторськими.

"Професійні кухарі – чудові. Вони ідуть до школи, важко працюють, аби відшліфувати майстерність. Але ці пані, вони – першоджерело", - пояснює власник ресторану "Енотека Марія" Джо Скаравелла. На нього працюють бабусі з понад 20 країн, повідомляє ukrainian.voanews. - Це мало сенс. Спершу втішав своє серце, коли італійські бабусі готували тут, бо втратив усіх своїх. А пізніше сказав собі: чому б нам не віддати належне й іншим культурам світу?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Франції вигідно не працювати" - українка ділиться досвідом

Меню бабусі складають самі. Українка Алла готує національні страви - вареники і котлети по-домашньому. Всі страви в її меню - за родинними рецептами.

"Інколи ці пані мене питають: як ви думаєте, їм подобається? Я відповідаю – ви про це не турбуйтеся. Ваше завдання – відтворити страви, які для вам готували у дитинстві. Пані Алла своїх онуків поки не має. Але ця умова – не обов'язкова. Головне – щоби вміла готувати, хотіла поділитися досвідом і була старшою за 50", - каже власник ресторану.

Автор: ukrainian.voanews.com
  Українка Алла працює шеф-кухарем у ресторані в Нью-Йорку
Українка Алла працює шеф-кухарем у ресторані в Нью-Йорку

Автор: facebook
  В ресторані працюють бабусі з понад 20 країн
В ресторані працюють бабусі з понад 20 країн

Ціна за порцію українських вареників з картоплею, які в меню називають "равіолі" - $20. Стільки ж просять за котлети з пюре та салатом з редькою.

"Це дуже приємно, коли ти далеко від своєї країни рідної, і тут маєш можливість приготувати українську страву. Це дуже, дуже приємно, - каже пані Алла. - Я в захваті, що саме Джо придумав таку ідею для жінок нашого віку. Є бажання, і хочеться іще жити… У мене наче крила виросли".

Зараз ви читаєте новину «Українка стала шеф-кухарем у Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути