Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 00:15

Українка подала позов на $5 млн за зґвалтування на зйомках
10

Українка Алла Мончак, відома в Канаді під псевдонімом Ніккі Бенц, звинуватила режисера відомої порностудії Brazzers у жорстокому сексуальному зґвалтуванні.

Ніккі Бенц вимагає компенсації моральної шкоди в розмірі 5 млн. дол. від компанії MindGeek, яка є засновником студии Brazzers.

За її словами, це відбулося під час зйомок порнофільму в Лос-Анджелесі (Каліфорнія), пише dailymail. Тоді вона брала участь у зйомках 45-хвилинного ролика. Актриса стверджує, що на неї напав порноактор і партнер Рамон Номар, а також режисер Тоні Т. Вони жорстоко били по голові, обличчю і грудним імплантам. Дійшло до кровотечі, однак зйомку не припинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс з гумовою лялькою прирівняли до ґвалтування жінки

Крім того, актриса зазнала тортур водою. Їй зав'язали рот нижньою білизною, після чого почали лити воду на обличчя, так що вона захлиналася. Також Алла Мончак заявила, що режисер особисто душив її руками.

Катування, яким її піддали, не були прописані в сценарії. До позову актриси додані фото - та відеоматеріали, що підтверджують її слова.

Керівництво порностудії оперативно відреагувало на звинувачення. Brazzers заявила, що вибір сцен залишається на розсуд режисера. Разом з тим у студії підкреслили, що виступають проти будь-яких форм сексуального насильства і знущань на знімальному майданчику.

Пропонуємо переглянути підбірку фотографій актриси.

Порноактриса Алла Мончак подала позов на  млн за зґвалтування на зйомках
Фото: instagram.com/nikkibenz/
Порноактриса Алла Мончак подала позов на  млн за зґвалтування на зйомках
Порноактриса Алла Мончак подала позов на  млн за зґвалтування на зйомках
Порноактриса Алла Мончак подала позов на  млн за зґвалтування на зйомках
Порноактриса Алла Мончак подала позов на  млн за зґвалтування на зйомках

Алла Мончак (Ніккі Бенц) народилася 11 грудня 1981 року у Маріуполі. У віці семи років дівчинка емігрувала разом з батьками в Канаду. У підлітковому віці почала робити кар'єру в модельному бізнесі.

У 2004 році Ніккі Бенц переїхала в Лос-Анджелес. Щоб зробити кар'єру в Голлівуді, знялася в сотнях порнофільмів. В якості фотомоделі Бенц брала участь у зйомках для багатьох відомих журналів, зокрема Penthouse і Hustler.

У травні 2014 року, що висунула свою кандидатуру на пост мера Торонто, однак актрису зняли з виборів через прострочене водійське посвідчення.

Зараз ви читаєте новину «Українка подала позов на $5 млн за зґвалтування на зйомках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути