субота, 17 червня 2017 21:45

З'явився трейлер української драми "Коли падають дерева"

З'явився трейлер української драми "Коли падають дерева"
Герої фільму "Коли падають дерева" Марисі Нікітюк, що восени вийде в прокат Фото: Газета "День"

Опубліковано трейлер дебютного повнометражного фільму Марисі Нікітюк "Коли падають дерева".

За сюжетом Лариса закохана в бандита Шрама. Молоді люди хочуть бути разом, але їм заважають. За їх історією стосунків спостерігає двоюрідна сестра Лариси, 5-річна Віта. Події фільму відбуваються в українській провінції. В центрі розповіді доля трьох поколінь, які проживають у жорстких соціальних рамках. В єдине сплітаються народні вірування місцевих, дика природа, розгул криміналу та пострадянська розруха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український бойовик обійшовся у 20 млн грн

Картину створено у копродукції України, Македонії та Польщі. Оператором стрічки став поляк Міхал Енглерт.

Бюджет стрічки становить 22 млн грн. Фільм отримав підтримку Державного агентства України з питань кіно, відзнаку найкращого проекту на пітчингах Одеського міжнародного кінофестивалю 2014 року.

Зйомки відбувалися у Київській, Чернігівській, Житомирській областях та у польському Гданську. Головні ролі виконали актори - Соня Халаімова, Максим Самчик, Настя Пустовіт.

У вітчизняний прокат стрічка "Коли падають дерева" вийде восени 2017 року.

Короткометражна стрічка "Сказ" режисерки Марисі Нікітюк взяла участь у національному конкурсі 46-го Міжнародного кінофестивалю "Молодість". За сюжетом, у заміському будинку подружжя намагається з'ясувати, чи має дружина сказ.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер української драми "Коли падають дерева"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі