пʼятниця, 22 лютого 2019 12:05

З'явився трейлер скандального фільму про Майкла Джексона

  В мережі з'явився перший офіційний трейлер до документального фільму про Майкла Джексона. Фото: Апостроф.Лайм
В мережі з'явився перший офіційний трейлер до документального фільму про Майкла Джексона. Фото: Апостроф.Лайм

В мережі з'явився трейлер документального фільму "Залишаючи Нетландію" (Leaving Neverland) про Майкла Джексона. У стрічці розповідається про педофілію і насильстві музиканта над дітьми.

Відео опубліковано на YouTube-каналі HBO.

Прем'єра чотиригодинного фільму відбулася на кінофестивалі "Санденс" у січні.

Кінокартина складатиметься з двох частин, в одній з яких розповідатиметься про легендарного короля як про педофіла. Двоє хлопчиків, Джеймс Сейфчак і Вад Робсон, відверто зізнаються про домагання сексуального характеру, яких вони зазнали від співака після знайомства з ним. На той час їм було 7 і 10 років відповідно.

Ролик отримав понад сім тисяч дизлайків при 700 тисячах переглядів. Після прем'єри кінороботи що родичі Джексона були розлючені змістом фільму. Вони підкреслили, що в 2005 році в особняку артиста проходили ретельні перевірки, після яких Джексона визнали винним у розбещенні неповнолітніх.

Режисер стрічки Ден Рід у відповідь на реакцію критиків засумнівався в тому, що ті дивилися його роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звинуватили у педофілії: показали відео допиту Майкла Джексона

Майкла Джексона неодноразово звинувачували в педофілії. Проти співака подавалося кілька позовів з обвинуваченнями в розбещенні неповнолітніх. У 1993 році співак пішов на мирову угоду, заплативши родині підлітка 20 мільйонів доларів, а в 2004 році Джексона виправдали присяжні.

19 липня 2016 року вийшла у продаж книга Конрада Мюррея - особистого лікаря поп-ікони Майкла Джексона. У біографічному творі під назвою "Ось і все" медик розповів про дивні і подекуди шокуючі факти з життя співака.

У книзі лікар розкрив дивні закоханості співака. Однією з них була Гаррієт, донька друга Джексона, актора Марка Лестера. Свої почуття артист приховував кілька років. Коли дівчинці виповнилось 12, Майкл "загорівся" ідеєю одруження з нею.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер скандального фільму про Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі