середа, 29 березня 2017 11:28

З'явився ролик Києва для Євробачення

З'явився ролик Києва для Євробачення
Євробачення-2017: з'явився презентаційний ролик Києва Фото: BBC

Міністерство закордонних справ оприлюднило презентаційний ролик Києва в рамках Євробачення-2017. Відео опублікували на офіційній сторінці міністерства у Facebook.

Місто представив столичний голова Віталій Кличко.

"Вас вітає Київ - столиця душевної і талановитої України", - сказав мер.

Відео демонструє краєвиди Києва, парки, мурали на будівлях, церкви і громадський транспорт. Також показали два міжнародні аеропорти.

На одній з локацій - у храмі - до мера приєднався його брат Володимир.

"Київ - європейське місто, в якому багатовікова історія з'єднується з бурхливою сучасністю", - повідомляє Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готується оголосити Євробаченню-2017 бойкот

У промо майбутнім гостям столиці розповідають про численні музеї, історичні об'єкти, ресторани, розважальні центри, фестивалі і готелі Києва. А також про його безпеку, яку гарантує поліція.

"Київ - місто-парк, місто особливої ​​атмосфери", - розповів Кличко.

Користувачі Facebook відреагували на відео.

"Режисура, сценарій, монтаж, операторська робота, звуковий ряд - це ж морок. Я сподіваюся, хоч безкоштовно. Дивлюся, там багато домашнього відео Віталіка. Таки за гроші так просто не можна зняти. Навіть студенти краще зроблять. Це просто дно, хлопці. В країні стільки талантів і це на виході. Жесть. Біль і морок", - пише Наталія Вернигора.

"Мені одному здалося, що я в якомусь іншому Києві живу? "Безпечний громадський транспорт"? А ще весело, що у кінці ролика показали виступ гурту BRUTTO на торішньому фестивалі "Атлас", - пише користувач Гагарін.

"У когось є пропозиції краще - робіть!? Автори - гарні! Клас. Вірю в успіх", - пише Олег Корпачов.

Розробники логотипу для Євробачення-2017 представили промо-відео, в якому продемонстрували, як символ цьогорічного пісенного конкурсу гармоніює зі слоганом Celebrate Diversity

Зараз ви читаєте новину «З'явився ролик Києва для Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі