четвер, 25 травня 2017 13:24

З'явилось відео нового сезону "Гри престолів"

З'явилось відео нового сезону "Гри престолів"
Вийшов перший трейлер 7-го сезону серіала "Гра престолів" Фото: YouTube

Телеканал HBO опублікував перший трейлер сьомого сезону серіалу "Гра престолів".

Сьомий сезон екранізує чорновий варіант другої половини книги "Вітри зими", не завершеної Джорджем Мартіном до написання сценаріїв до серій сьомого сезону. Книгу закінчать 2017-го.

Прем'єра 7-го сезону "Гри престолів" відбудеться 16 липня 2017-го. Новий сезон культового телесеріалу містить, на відміну від попередніх сезонів, 7 епізодів замість 10. Це пов'язано з браком матеріалу для адаптації у 10-серійному форматі, а також через те, що бюджет кожної серії 7-го сезону вищій, ніж бюджет серій попередніх сезонів. Восьмий сезон запланований на 2018 рік стане завершальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Грошей не було" – акторка з "Гри престолів" засвітилась у порно

Фентезі-серіал "Гра престолів" виходить на каналі HBO з 2011 року. На рахунку шоу 10 номінацій на премію "Еммі". Основою для зйомок серіалу стала серія книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Зірка серіалу "Гра престолів" стане членом журі Міжнародної конкурсної програми 8-го Одеського кінофестивалю, який відбуватиметься з 14 по 22 липня.

Зараз ви читаєте новину «З'явилось відео нового сезону "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі