вівторок, 14 березня 2017 18:22

З'ясували ставлення українців до представниці Росії на Євробаченні

З'ясували ставлення українців до представниці Росії на Євробаченні
24.tv

Опитані жителі України розповіли про ставлення до Юлії Самойлової. Вважають, що покликання співачки з інвалідністю - викликати жалість і смуток.

"Не зовсім чесно, коли різновагові категорії. Сама ситуація не зовсім справедлива. Світова аудиторія об'єктивно її не оцінюватиме", – цитує одну з опитаних жінок DW.

Дехто вважає, що це піар. Є такі, хто підтримує виступ Самойлової на Євробаченні.

"Те, що вона з інвалідністю – добре, оскільки це демонструє, що люди з обмеженими можливостями мають такі самі шанси, як і звичайні", – говорить українка.

Щодо виступу співачки в окупованому Криму, думки українців різняться. Одні стверджують, що такі особи мають право виступати в Україні, оскільки артисти апріорі є аполітичними. Інші ж мають кардинально протилежну думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми повинні використати учасницю Євробачення від Росії - Мухарський

"До окупантів треба ставитися, як до окупантів – ігнорувати. Я думаю, що багато країн ЄС не взяли б участь у конкурсі, якби Росія його проводила в окупованому Криму", – міркує опитаний чоловік.

Організатори пісенного конкурсу опублікували на офіційному сайті Євробачення імена усіх учасників. Можна дізнатися, в якому півфіналі виступить конкурсант. А також ім'я учасника та назву композиції. Усього в Євробаченні-2017 візьмуть участь 43 країни.

Від Росії має намір виступити співачка Юлія Самойлова, яка має І групу інвалідності. Вона пересувається за допомогою візка.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували ставлення українців до представниці Росії на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі