Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 16:34

Зірка фільму "Титанік" показала, як міг би виглядати хепіенд фільму

Зірка фільму "Титанік" показала, як міг би виглядати хепіенд фільму
Кейт Вінслет розіграла гепі-енд для "Титаніка". Фото - 24smi.org

У передачі американського коміка Стівена Кольбера, присвяченій 20-річчю фільму "Титанік", виконавиця головної ролі Кейт Вінслет розіграла з ведучим щасливе завершення фільму. Замість плоту акторка трималася за краї студійного столу. На нього їй вдалося витягти і "врятувати" партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ті, хто пережив клінічну смерть, отримують надможливості

У інтерв'ю акторка сказала, що ніколи не слухає саундтрек до фільму - пісню Селін Діон My Heart Will Go On. Розповіла, що найчастіше зі зйомок пригадує, як їх із Леонардо Ді Капріо бризкали водою з спреїв під час любовної сцени у машині. А також зізналася, що у неї була гіпотермія після зйомок у відкритій воді.

Режисер фільму "Титанік" Джеймс Кемерон сказав, що головний герой Джек, який за сюжетом гине, міг би врятуватися, якби Роуз трішки посунулася на своєму плоту. Але тоді розв'язка позбавила б фільм будь-якого сенсу, тому що картина замислювалася як щось про кохання і втрату.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Титанік" показала, як міг би виглядати хепіенд фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі