четвер, 05 грудня 2019 14:29

Жовтневий палац відмовив російському гурту в концерті

Жовтневий палац відмовив російському гурту в концерті
Російський гурт "Воровайки" зібрався на гастролі Україною. Фото: uazmi.net

Міжнародний центр культури і мистецтв "Жовтневий палац" у Києві відмовився підписувати договір з організаторами концерту російського музичного гурту "Воровайки".

"У зв'язку з повідомленнями ЗМІ про проведення концерту гурту "Воровайки" у МЦКМ "Жовтневий Палац" повідомляємо: на нашу адресу було направлено лист про проведення зазначеної події, але Жовтневий не підписав договір", - йдеться в заяві установи.

Водночас у МВС заявили, що взагалі не пропустять російський гурт на територію України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоліта запалювала на концерті в Донецьку

"Представники російської естради, які їздять до окупованих територій Криму та Донбасу, або хто приїжджає туди з порушенням, без дозволу України, не мають допуску на територію України. Щодо цього конкретного гурту. Якщо він був на окупованій території, то я впевнений, що і СБУ, і прикордонники не пропустять їх на нашу територію. А якщо цей гурт робив заяви, що Крим - це Росія, і в пісні це співалося, то дуже добре, що ви звернули на це увагу. І я впевнений, що керівництво прикордонної служби і СБУ теж зверне на це увагу", - заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Гурт російського шансону "Воровайки", який виконує антиукраїнські пісні, анонсував серію концертних виступів у містах України. 5 грудня стало відомо про тимчасове призупинення продажу квитків. На сайті дистриб'ютора анонсу про виступ 11 лютого в Києві також вже немає.

Концерт скандальної співачки Таїсії Повалій, який мав відбутись у грудні цьогоріч, виявився під загрозою зриву. За словами директора Палацу "Україна" Романа Недзельського, менеджмент знаменитості не оформив необхідні документи.

Зараз ви читаєте новину «Жовтневий палац відмовив російському гурту в концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі