Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2019 11:51

Зоряні війни, Аладдін і месники: назвали найгучніші кінопрем'єри 2019

  Зоряні війни 9 виходять в кінопрокат 19 грудня. Фото: dpchas
Зоряні війни 9 виходять в кінопрокат 19 грудня. Фото: dpchas

Український кінопрокат минулого року порадував глядачів безліччю цікавих робіт. Саме із 3 січня починається кінопрем'єра 2019 року. Сьогодні одразу п'ять новинок виходять на екран.

Gazeta.ua згадала та зробила власний топ-10 найочікуваніших фільмів цього року.

1. "Ворон"

Класичне назва фільму Ворон - The Crow Reborn. Студія Relativity Media приступила до виробництва 2008 року, і з тих пір картина втрачала режисерів, акторів та інших членів команди - одних звільняли, другі, втомившись чекати виходу стрічки з "виробничого пекла", самі розривали контракт і йшли займатися іншими фільмами. 2017-го "Ворон" опинився під крилом Sony. Фінанси пішли вгору. Очікується, що на екранах стрічка з'явиться 2019 року.

2. "Зоряні війни: Епізод ІХ"

Це буде дев'ятий (все ще безіменний) епізод "Зоряних воєн". Що стосується заключної частини трилогії сіквелів, на сьогодні відомо, що її події розвиватимуться за рік після "Останніх джедаїв". У деяких сценах з'явиться Керрі Фішер. Режисером виступить Джей Джей Абрамс, який зняв також сьомий епізод. Прем'єра фільму запланована на 19 грудня.

3. "Термінатор 6"

Шостий фільм, проте ідейно пов'язаний лише з першими двома частинами. Зміст стрічки поки що не розголошують. Основний акторський склад чергового перезапуску франшизи значний: Маккензі Девіс, Арнольд Шварценеґґер, Лінда Гемілтон, Дієґо Бонета, Габріел Місяць, Наталія Рейс. А Джеймс Кемерон не тільки виступив продюсером картини, а й разом із режисером Тімом Міллером ("Дедпул") навіть працював над сценарієм. Прем'єра - 31 жовтня.

4. "Одного разу в Голлівуді"

Нова робота Квентіна Тарантіно, вихід якої запланований на 27 липня. За сюжетом, актор Рік Далтон - Леонардо Ді Капріо, зірка закритого телевізійного шоу, планує повернути колишню популярність, почавши зніматися в спагетті-вестернах. Аналогічні думки паралельно відвідують і його дублера Кліффа Бута - Бред Пітт. Однак надії обох на славне майбутнє повністю руйнуються, коли "Сім'я" Менсона вбиває вагітну Шерон Тейт - Марго Роббі, дружину Романа Поланскі, чиїм сусідом виявляється якраз Далтон.

5. "Король Лев"

"Король Лев" - ремейк діснеївського мультфільму 1994 року. Нова стрічка буде близька до оригіналу і стане його переказом. Прем'єра - 18 липня.

6. "Годзилла 2: Король монстрів"

Крім знаменитого монстра, у фільмі можна побачити триголового змія Кінга Гідора, величезного метелика Мотра і літаючого ящера Родана. У новій картині Годзилла битиметься з ними - від цього протистояння залежатиме доля всього людства. Прем'єра - 31 травня.

7. Аладдін

У нинішнього ігрового ремейка є всі шанси на успіх, адже знімати його взявся Гай Річі. Образ Джина приміряв на себе Уілл Сміт. Сюжет фільму перенесе глядачів в Аграбу, де молодий злодюжка на ім'я Аладдін випадково знаходить лампу з джином. Перед ним відкриваються дивовижні можливості стати принцом і підкорити серце Жасмін. Але в цей час візир Джафар має намір захопити владу, і для цього йому потрібна та сама лампа, яку він збирається відібрати в Аладдіна. Прем'єра запланована на 23 травня.

8. "Месники: Завершення" (Месники: Кінець гри ")

Найгучніша комікс-історія отримає завершення. У нових "Месники" побачимо світ після трагічної битви з Таносом. Утративши половину своїх, супергерої намагатимуться оговтатися від події, а заодно розробити новий план протистояння могутньому противнику. Прем'єра кінороботи запланована на 25 квітня.

9. "Капітан Марвел"

Дія картини відбувається 1998 року. У центрі сюжету жінка-пілот ВПС, яка виявляється учасницею галактичного конфлікту, затіяного між інопланетними расами. У ролях також знімаються Джуд Лоу, Бен Мендельсон і Семюел Л. Джексон. Режисерами картини виступили Анна Боден і Райан Флек. Дата прем'єри: 7 березня.

10. "Скло"

Майбутній американський триллер режисера Найта Ш'ямалана. У головних ролях Брюс Вілліс, Джеймс Макевой і Семюел Джексон. Продовження історії про злочинця з множинним розладом особистості. Цього разу вони разом із "Містером Скло" — терористом з інвалідністю, стикаються зі своїми старими ворогами: Кейсі Кук і супергероєм Девідом Даном.

Вихід фільму в прокат запланований на 19 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 українських фільмів, які презентують 2019 року

Український кінематограф 2018-го подарував глядачам майже 40 фільмів. Найкасовішою кінострічкою українського кінематографу 2018 року стало "Скажене весілля", що за 3 тижні у прокаті зібрав 40 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Зоряні війни, Аладдін і месники: назвали найгучніші кінопрем'єри 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі