четвер, 18 лютого 2016 12:21

Зомбі в корсетах та російські вибори - кінопрем'єри 18 лютого

Зомбі в корсетах та російські вибори - кінопрем'єри 18 лютого
Фото: youtube.com

Цілих сім новинок прокату не дадуть вам нудьгувати на цьому тижні: на екрани виходить бойовик Розбірка в Манілі і мелодрама Мій король, комедії Нові пригоди Аладдіна і День виборів 2, а також два мультфільми Робінзон Крузо: Дуже заселений острів і Барбі: Шпигунська історія. А на десерт прокатники приготували суміш комедії і фільму жахів Гордість, упередження і зомбі. Приємного перегляду!

Гордість, упередження і зомбі

Екранізація однойменного роману Сета Грем-Сміта перенесе глядачів в Англію початку XIX століття. Невідома хвороба пробуджує з могил мерців, які представляють загрозу для людства. Тим, хто залишився в живих доведеться навчиться виживати. Будь-яким способом.

Роман "Гордість, упередження і зомбі" був написаний в 2009 році. У цьому пародійному творі автор об'єднав класичний роман Джейн Остін "Гордість і упередження", опублікований в 1813 році, з сучасними елементами зомбі-хоррора.

Мій король

Мелодрама з Венсаном Касселем і Емманюель Берко - це непроста історія кохання Тоні і Джорджіо. Після випадкового знайомства на вечірці їх поглинає справжня пристрасть і наступні 10 років пара проводить разом, розриваючись між моментами щастя і спалахами ревнощів. Через роки Тоні згадує ці стосунки і намагається розібратися в них.

За роль Тоні Емманюель Берко була названа найкращою актрисою на 68-му Каннському кінофестивалі.

Розбірка в Манілі

Динамічний бойовик розповість про напружені робочі будні двох детективів з Маніли. В ході розслідування вони виходять на слід небезпечного злочинця "Примари", якого охороняє армія найманців-головорізів. Але Нік та Чарлі мають намір довести справу до кінця і вирушають пямо в лігво лиходія - неприступну фортецю в горах ...

Нові пригоди Аладдіна

Нова комедія познайомить глядачів з невідомими фактами історії про Аладдіна. При цьому скарби, літаючі килими, лиходії і маги залишаються на своїх місцях. Так само як і прекрасна принцеса ...

Робінзон Крузо: Дуже заселений острів

Яскравий і барвистий мультфільм допоможе побачити всім відому історію про Робінзона Крузо з іншого боку. Нехай на острові, куди потрапив Робінзон, зовсім не було людей, але інших мешканців там було більш ніж достатньо - весела компанія звірів на чолі з папугою не могла втратити можливості познайомитися з новим мешканцем ближче.

День виборів 2

Комедія знову занурює глядачів в реалії виборчих технологій сучасної Росії. Як і в першій частині фільму, яка вийшла на екрани в 2007 році, співробітники популярної радіокомпанії знову погоджуються допомогти губернатору Ігорю Цапліну, який вирішив залишитися на своїй посаді на другий термін.

Барбі: Шпигунська історія

Барбі може бути не тільки красивою, але і відважної. На цей раз найзнаменитіша лялька в світі разом з своми подругами Терезою і Рене стануть агентами під прикриттям. Керівник шпигунської організації доручає їм виконати секретне завдання.

Зараз ви читаєте новину «Зомбі в корсетах та російські вибори - кінопрем'єри 18 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі