субота, 09 січня 2021 00:45

Зняли комедію про локдаун з Енн Геттевей

Зняли комедію про локдаун з Енн Геттевей
Як тільки Лінда та Пакстон вирішили розлучитися, в Лондоні оголошують карантин через пандемію коронавірусу. Парі доводиться разом ізолюватися вдома. П'ють вино та читають вірші. Згодом вирішують вкрасти діаманти вартістю 3 мільйони доларів, за сюжетом. Ролі виконали з Енн Гетевей і Чиветел Еджіофор. Фото: JoBlo

Сервіс HBO опублікував трейлер романтичної комедії "Локдаун". Головні ролі виконали з Енн Гетевей і Чиветел Еджіофор.

Як тільки Лінда та Пакстон вирішили розлучитися, в Лондоні оголошують карантин через пандемію коронавірусу. Парі доводиться віч-на-віч ізолюватися вдома. Щоб покращити спільне проживання, починають пити багато вина та читати вірші. Згодом вирішують вкрасти діаманти вартістю 3 мільйони доларів, за сюжетом.

"Справа не в вірусі, а в тому, ким я є та чим заробляю на життя", - каже один із персонажів щодо крадіжки.

Режисер - Даг Лайман. Відомий за стрічками "Містер і місіс Сміт", "Грань майбутнього" та "Ідентифікація Борна". Сценарій написав творець "Гострих картузів" Стівен Найт. Співпрацював з Енн Геттевей у драматичному трилері "Море спокуси" 2019-го.

Попри невеликий бюджет, "Локдаун" отримав схвальні відгуки на кінофестивалі в Торонто у вересні. Зйомками займалися Warner Bros Pictures та AGC Studios.

Також ролі виконували Бен Стіллер, Бен Кінгслі, Люсі Бойнтон, Мінді Кейлінг, Марк Гетісс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі від Netflix заявили, що України не існує

Netflix випустив трейлер нового фільму "Смерть 2020-му" - Death to 2020 - від шоуранерів серіалу "Чорне дзеркало". Стрічку зняли у жанрі, де вигадані події подають у документальному стилі.

Death to 2020 розповідає про минаючий рік, об'єднавши вигадані події з реальними архівними кадрами за останні 12 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Зняли комедію про локдаун з Енн Геттевей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі