вівторок, 29 грудня 2020 15:54

У серіалі від Netflix заявили, що України не існує

У серіалі від Netflix заявили, що України не існує
У новому фільмі від Netflix Death to 2020 героїня актриси Лізи Кудроу заявляє, що у світі не існує такого місця, як Україна. Фото: Instagram

Творці серіалу "Чорне дзеркало" зняли псевдодокументальний пародійний фільм Death To 2020 - "Смерть 2020-му". Стрічку зняли в жанрі, де вигадані події подають у документальному стилі.

Під час однієї зі сцен героїня говорить, що "немає такого місця, як Україна". Її втілила Ліза Кудроу, відома роллю Фібі з ситкому "Друзі".

Так коментує імпічмент експрезидента США Дональда Трампа та його звинувачення в тиску на президента Володимира Зеленського. Стверджували, що під час телефонної розмови просив посприяти розслідуванню щодо сім'ї Байдена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix перестав писати "на Украине" на прохання киянина

Death to 2020 вийшов на Netflix 27 грудня. Розповідає про рік, що минає, об'єднавши вигадані події з реальними архівними кадрами за останні 12 місяців.

До акторського складу увійшли Г'ю Ґрант, Семюел Л. Джексон, Ліза Кудроу та Леслі Джонс. Вони грають вигаданих експертів: історика, вченого, техдиректора тощо.

Зараз ви читаєте новину «У серіалі від Netflix заявили, що України не існує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі