четвер, 29 червня 2017 21:45

Зняли фільм про Київ

Зняли фільм про Київ
Актор Олексій Горбунов зняв фільм про Київ - "Травень" Фото: Facebook

Актор Олексій Горбунов зняв фільм про Київ - "Травень" Це перша і на даний момент єдина картина, в якій головна роль відведена українській столиці.

У центрі сюжету - історія кохання, яка відбувається в розпал знімального процесу. Головні ролі в картині грають Олексій Горбунов і Вікторія Токманенко. Герої танцюють посеред дороги й цілуються під дощем.

"Київ для мене — це схід сонця, Дніпро і куполи Лаври. Мій тато-сибіряк в Одесі вчився, і потрапив в Київ по направленню. Прививав мені любов до Києва. Говорив: "Запам'ятай, з Києва все почалося". Мама просила: "Давай переїдемо в Москву". А він відповідав: "Я з Києва нікуди". Сьогодні я те саме кажу своїм дітям", - каже Олексій Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я за світло не можу заплатити!" - Горбунов

Режисером фільму став кліпмейкер Віктор Придувалов, що знімав кліпи для гурту "Океан Ельзи". В фільмі звучить народна пісня "Ой чий то кинь стоїть" у виконанні Олексія Горбунова і гурту "Грусть пилота".

Три роки тому Олексій залишив Росію, де успішно працював із 2000 року. Круто долю змінив Майдан. Через проукраїнські погляди актор втратив гучну кінокар'єру, там, однак сценарії з Росії продовжує отримувати досі. Інтерв'ю з актором підготувала Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зняли фільм про Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі