Ексклюзиви
середа, 13 березня 2019 18:24

Знімуть мультсеріал на основі давньогрецької міфології

Автор: deadline.com
  Анімаційний серіал "Боги й герої" від Netflix буде оригінальною історією у світі давньогрецьких міфів
Анімаційний серіал "Боги й герої" від Netflix буде оригінальною історією у світі давньогрецьких міфів

Стрімінговий сервіс Netflix замовив виробництво анімаційного серіалу "Боги й герої" за мотивами давньогрецької міфології. Про це повідомляє портал Deadline. Шоу складатиметься з восьми серій.

Головний герой мультсеріалу - незаконнонароджений син Зевса, головного з олімпійських богів. Молодий чоловік повинен урятувати від небезпеки Небо й Землю. Завадити йому намагається мстива богиня з її жахливими монстрами, за сюжетом.

Творцями шоу є американці грецького походження, брати Чарлі та Влас Парлапанідеси. Вони були сценаристами фільмів "Війна богів: Безсмертні" за мотивами давньогрецьких міфів про Тесея, Мінотавра й титаномахію та "Зошит смерті" за однойменною манґою.

"У цьому мультсеріалі ми хочемо розповісти абсолютно нову історію в нашому улюбленому світі міфів Стародавньої Греції - кажуть Парлапанідеси. - Ми вдячні за таких партнерів, як Netflix і студія Powerhouse Animation (нині працює над мультсеріалом "Каслванія" на основі однойменної серії відеоігор. - Gazeta.ua). Вони продовжують розширювати жанр анімаційних серіалів так, як ми про це лише мріяли".

Очікується, що "Боги й герої" вийдуть на Netflix наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував другий сезон серіалу "Американські боги"

13 березня на стрімінговому сервісі Netflix відбулася прем'єра кримінального трилера "Потрійний кордон". За сюжетом, колишні бійці сил спеціального призначення вирушають у Південну Америку, щоб пограбувати місцевий наркокартель. У фільмі зіграли Бен Аффлек, Оскар Айзек, Чарлі Ганнем, Гаррет Гедлунд і Педро Паскаль.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть мультсеріал на основі давньогрецької міфології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі