пʼятниця, 15 лютого 2019 11:45

Бен Аффлек грабує наркокартель у трейлері фільму "Потрійний кордон"

Бен Аффлек грабує наркокартель у трейлері фільму "Потрійний кордон"
Бен Аффлек зіграв центральну роль у трилері "Потрійний кордон". Фото: collider.com

У мережі з'явився трейлер фільму "Потрійний кордон", у якому колишні спецпризначенці вирушають у Південну Америку, щоб пограбувати наркокартель.

Потрійний кордон - тристороння прикордонна зона між Парагваєм, Аргентиною і Бразилією, де перетинаються річки Ігуасу і Парана. У цьому районі активно діє організована злочинність - наркоторговці й терористи. П'ятеро друзів, колишні бійці сил спеціального призначення, возз'єднуються, щоб пограбувати місцевого наркобарона. У такий спосіб вони збираються позбавити фінансування великий картель і водночас забезпечити собі заможне життя, за сюжетом.

У кримінальному трилері знялися Бен Аффлек, Оскар Айзек, Чарлі Ганнем, Гаррет Гедлунд і Педро Паскаль. Стрічку зняв режисер Джей Сі Чендор.

Фільм вийде 13 березня на стрімінговому сервісі Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер фільму про молодого Толкіна

Розроблення "Потрійного кордону" триває з 2010-го. Спочатку знімати фільм планувала режисерка Кетрін Біґелоу. У різний час зіграти у стрічці збиралися Том Генкс, Джонні Депп, Вілл Сміт, Том Гарді та Ченнінг Тейтум. Netflix викупив права на проект 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Бен Аффлек грабує наркокартель у трейлері фільму "Потрійний кордон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі