середа, 27 червня 2012 12:12

Знімуть фільм про три побачення Джуліана Ассанджа

Знімуть фільм про три побачення Джуліана Ассанджа
Сюжет фільму будуватиметься навколо трьох вигаданих романтичних інтернет-побачень. Фото: REUTERS

Кінематографісти з Німеччини та Великобританії створять художній фільм про долю засновника "Вікілікс" Джуліана Ассанджа.

Як повідомили сьогодні ЗМІ Сполученого королівства, відомий німецький режисер російського походження Сирілл Туші у співпраці з британським письменником Майклом Гестером вже почали роботу над англомовним сценарієм картини.

Як очікується, стрічка вийде у світ під назвою, яку можна перекласти з англійської, як "Витік: три побачення з Гаррі Гаррісоном" (Leaks - Three Dates With Harry Harrison).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий фільм про Ісуса зніме режисер "Основного інстинкту"

Сюжет фільму будуватиметься навколо трьох вигаданих романтичних інтернет-побачень, на які головний герой приходить під псевдонімом Гаррі Гаррісона. На тлі цих зустрічей автори збираються простежити життєвий шлях Ассанджа, починаючи з його дитячих років в Австралії до запуску "Вікілікс", після якого він отримав світову популярність.

"Сирілл уявив, що Ассандж був залучений в інтернет-знайомства, використовуючи екранне ім'я Гаррі Гаррісона", - розповів один з продюсерів фільму Ян Крюгер в інтерв'ю популярному веб-сайту про кіно Screen International. "Фільм покаже розквіт і падіння... Робін Гуда цифрової епохи, який спотикається об власну особистість", - зазначив Крюгер.

Повідомляється, що німецька кінокомпанія "Порт-о-Пренс фільм" планує почати зйомки на території Німеччини влітку майбутнього року. Рішення про те, хто буде виконувати провідні ролі у кінострічці, поки ще не прийнято.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть фільм про три побачення Джуліана Ассанджа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі