вівторок, 19 березня 2019 10:56

Знайшли потаємну схованку Ван Гога в Лондоні
3

У будинку в південній частині Лондона у Великій Британії знайшли схованку Ван Гога
Фото: The Бабель
У переліку знайдених речей була молитовна книга, страхові документи та кілька шматків паперу з намальованими аквареллю квітами
У переліку знайдених речей була молитовна книга, страхові документи та кілька шматків паперу з намальованими аквареллю квітами

У будинку в південній частині Лондона у Великій Британії знайшли схованку Ван Гога. Там нідерландський художник прожив близько року.

У переліку знайдених речей була молитовна книга, страхові документи та кілька шматків паперу з намальованими аквареллю квітами, пише The Бабель.

Нові власники будинку Цзянь Ван та Еліс Чайлдс знайшли їх під деревʼяною підлогою та на горищі. Вони купили його 2012 року в занедбаному стані, а зараз почали капітальний ремонт.

Ваг Гог жив у цьому будинку в Лондоні протягом 1873-1874 років. Тоді художникові було 20 років. За словами дослідника Мартіна Бейлі, саме Лондон вирішив майбутнє художника, адже тут він працював у художній галереї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили таємницю картини Пікассо

Мартін Бейлі припускає, що Ван Гог був закоханий у 19-річну доньку власниці будинку - Євгенію. Книга з молитвами, ймовірно, належала дівчині.

Експерти амстердамського Музею Ван Гога виявили новий для дослідників, який лише одного разу століття назад сплив на художньому ринку малюнок Вінсента Ван Гога "Пагорб Монмартра з каменоломнею". Малюнок, що датується березнем 1886 року, та обіцяє бути не останнім відкриттям творчості художника!

Що стосується останньої знахідки - малюнка, то для підтвердження його автентичності та авторства співробітникам музею Ван Гога потрібні були тривалі дослідження композиції, стилю, техніки, матеріалів і походження малюнка.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли потаємну схованку Ван Гога в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі