Ексклюзиви
пʼятниця, 09 червня 2017 12:45

Злата Оґнєвіч зняла кліп у лісі

Злата Оґнєвіч зняла кліп у лісі
Злата Огневич звабливо похитує стегнами у новому кліпі Фото: youtube

Українська співачка Злата Оґнєвіч випустила кліп на пісню "Танцювати". Режисером відео став хореограф Freedom-ballet Костянтин Гордієнко.

На відео співачка звабливо похитує стегнами. Для неї танцювальний кліп - це експеримент. Разом з кращими танцюристами України в цьому відео співачка продемонструвала хореографічні навички. Хлопці та дівчата, яких глядачі бачать у кліпі, пройшли жорсткий кастинг. Злата особисто була присутня на кастингу і відбирала танцюристів для нового кліпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Лонґорія відкрила Златі Оґнєвіч секрети власної краси

Злата і команда режисера Костянтина Гордієнка вирішили відмовитися від зйомок у павільйонах на користь природи. Ліс, в якому створювали відео, шукали протягом тривалого часу, щоб він максимально доповнював творчий задум.

Кліп знімали добу в лісі неподалік Києва. Складність зйомок полягала в тому, що в ліс потрібно було завезти величезну кількість техніки і на місці спорудити сцену, на якій вночі танцювали Злата і команда танцюристів.

Українська співачка Злата Оґнєвіч випустила кліп, який півроку був під забороною.

Зараз ви читаєте новину «Злата Оґнєвіч зняла кліп у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі