пʼятниця, 12 листопада 2021 13:32

Зіркова легкоатлетка знялася в кліпі "Антитіл" на пісню з майбутнього альбому

Зіркова легкоатлетка знялася в кліпі "Антитіл" на пісню з майбутнього альбому
Поп-рок-гурт "Антитіла" презентували відеороботу на пісню "Стань". Фото: instagram.com/marynabekh

Популярний рок-гурт "Антитіла" презентували відеороботу на пісню "Стань". Сингл є третім із майбутнього альбому, реліз якого запланований на початок 2022 року.

За 4 год. кліп переглянули понад 75 тис. разів. У зніманні взяла участь зіркова легкоатлетка й срібна призерка чемпіонату світу Марина Бех-Романчук. Прем'єрою поділилися гурт в Instagram і спортсменка в мережі.

"У процесі підготовки (кліпу. - Gazeta.ua) ми зрозуміли, що потрібна масштабна картинка, де можливо передати плин життя і людей в ньому. Зі своїми бажаннями, мріями й "хрестами, які дехто тягне на плечах", - поділився лідер гурту Тарас Тополя в описі під відео на YouTube.

За словами музиканта, у кліпі неочікувана кінцівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімання на світанку та участь фіналістки "Міс Україна": Vaha випустив чуттєвий кліп

"Історія відео починається у його фіналі. А якщо зануритися у відео глибше, то розумієш, що в ньому немає ні початку, ні кінця", - додав Тополя.

Зіркове подружжя 34-річний Тарас Тополя і 35-річна Alyosha відзначали 11-ту річницю стосунків. Пара поділилася ніжними знімками. На світлинах співачка позувала в білій сукні з пишними рукавами. А фронтмен гурту "Антитіла" постав у білосніжному піджаку й чорних штанях.

Зараз ви читаєте новину «Зіркова легкоатлетка знялася в кліпі "Антитіл" на пісню з майбутнього альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі