пʼятниця, 01 липня 2011 12:52

Зірка серіалу "Тюдори" наковтався таблеток

Зірка серіалу "Тюдори" наковтався таблеток

Відомий за серіалом "Тюдори" актор Джонатан Ріс Майерс зробив спробу самогубства, повідомляє The Sun.

Швидка допомога забрала актора з власного будинку ввечері у вівторок, 28 червня 2011 року. Ймовірно Ріс Майерс прийняв велику кількість пігулок невідомого препарату. При цьому медики змогли забрати актора лише після приїзду поліції, так як Ріс Майерс пручався спробам лікарів надати йому першу допомогу. Провівши в лікарні декілька годин, актор був відпущений додому вранці в середу, 29 червня.

33-річний Майерс відомий за роботою в таких фільмах, як "Матч пойнт" Вуді Аллена і "З Парижа з любов'ю" П'єра Мореля. У центрі уваги таблоїдів актор опинився, коли після смерті матері став сильно пити. У 2007 році він влаштував скандал в аеропорту Дубліна, за що був заарештований.

Другий раз актор був заарештований в червні 2009 року в паризькому аеропорту "Шарль де Голль" після того, як він влаштував у барі аеропорту п'яний дебош - Джонатан побився з директором закладу та офіціантом, а також ображав прибулих на місце поліцейських. У травні 2011 року актор був поміщений в реабілітаційну клініку в Південній Африці. Для нього це стало вже п'ятим циклом подібного лікування.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Тюдори" наковтався таблеток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі