четвер, 26 жовтня 2017 11:39

Зірка "Гри престолів" розказав про стосунки із партнерками по фільму

Британський актор Кіт Харінгтон, який отримав світову популярність через роль Джона Сноу в серіалі "Гра престолів", розказав про те, як кіносага змінила його життя. Також про стосунки із колегою шотландською акторкою Роуз Леслі, яка зіграла у "Грі престолів" Іггрід.

За матеріалами 24tv.ua з посиланням на The Guardian.

Підписав контракт на зйомки пілотної версії у телевізійному фентезі "Гра престолів" на самому початку кар'єри - після здобуття акторської освіти. Мав зіграти роль молодого жителя з півночі на ймення Джон Сноу. Це була його перша роль на екрані.

"Ми не знали, чи серіал вийде, іне знали, чи буде він хорошим. Але це був канал HBO, американське телебачення, тож це виглядало великою справою",
– каже актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" вдруге став батьком

Пілот "Гри престолів" виявився невдалим: "Вони зробили багато помилок. Він виглядав не так, сприймався не так, в ньому не було нічого особливого". За словами актора, Джон Сноу в пілотній серії виглядав зовсім не так, як зараз: він був одягнений у перуку, гладко поголений і з дитячим обличчям. Харрінгтон стверджує, що навряд чи хто-небудь бачив цей пілот, і жартує, що творці шоу досі "шантажують" його копією.

"Кажуть, якщо я коли-небудь їх сильно підведу, вони випустять його на YouTube. Час від часу посилають мені скріншот, як загрозу", – розповів про веселощі під час роботи у відомому серіалі.

Про дружбу на знімальному майданчику з Емілією Кларк, з якою у 7 сезоні за сценарієм серіалу зав'язався роман, актор розповів охоче. Хоч вони і рідко до 7 сезону разом потрапляли на знімальний майданчик через розгалужену географію знімального процесу. Однак вони залишаються хорошими друзями.

Автор: filmpro.ru
  Актори Кіт Харрінгтон і Емілія Коарк
Актори Кіт Харрінгтон і Емілія Коарк

"Ми були дуже близькими друзями на той час, коли потрапили в сексуальну сцену. Це по-справжньому дивно. Зазвичай ти знаєш актора, але ви не найкращі друзі. Головне було намагатися не сміятися. Це було так: окей, якщо ми будемо сміятися, ми ніколи не знімемо цю сцену",
– детальніше розповів про інтимну сцену з Емілією в 7 сезоні Кіт Харінгтон.

Але сам Кіт радий, що цей сезон буде останнім в серіалі. "Я не хотів би, щоб він тривав ще рік, але якби серіал закінчився в минулому році, то відчувався б не досить довгим. Напевно, найбільш особливий рік був перший. На вулиці нас не впізнавали, ми не знали, що ми робимо, ми відмінно проводили час", – додав кіноактор.

Проте слава робить його похмурим і він скептично ставиться до всього, що вона приносить. Популярність його інколи дратує, а в деякі дні він просто відмовляє людям у фотографіях, тому що починає відчувати себе манекеном.

Також актор поділився в інтерв'ю про стосунки з актрисою-нареченою Роуз Леслі, його коханою по серіалу. Актори справді закохалися в реальному житті ще в холодному ісландському селі на зйомках серіалу, але довго не визнавали, що живуть разом.

Автор: spletnik.ru
 

"Ми живемо разом, і ми пара. Але я вважаю, що це її справа і моя. Тому просто не розповідаю про це.Це наше особисте життя",
– сказав Кіт.

Додав, що вже починає думати про своїх майбутніх дітей і як він буде їх виховувати.

"Гм, вони, сподіваюся, будуть рости в Лондоні і бачити багатокультурне суспільство і, сподіваюся, будуть ходити в державну початкову школу і перші 11 років бачити місто, яке я люблю. Потім вирушать подорожувати по країні й отримають простір і повітря. Це відчуття простору, великого відкритого неба, яке в ті роки може бути корисно для мислення і емоцій", – підсумував зірка "Гри престолів".

Герцог Кембриджський Вільям та Кейт Мідлтон в інтерв'ю на радіо подружжя сказали, що вони є палкими прихильниками серіалу "Гра престолів".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" розказав про стосунки із партнерками по фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі