понеділок, 07 листопада 2016 15:29

Зірка "Гаррі Поттера" стане агентом ФБР

Зірка "Гаррі Поттера" стане агентом ФБР

10 листопада на екрани українських кінотеатрів виходить кримінальний трилер "Абсолютна влада" із британським актором Деніелом Редкліффом.

Головний герой фільму чесний ідеаліст Нейт Фостер працює агентом ФБР. Він отримує службове завдання проникнути до терористичного осередку неонацистів, який заправляє серед місцевого криміналітету.

"Це - стрічка, заснована на реальній історії. Агент ФБР, який є прототипом головного героя, - співавтор сценарію, консультував знімальну групу під час створення фільму. До того ж, тут грає Деніел Редкліфф, зірка саги про Гаррі Поттера. Західна кінопреса уже назвала роль в "Абсолютній владі" новим етапом в акторській кар'єрі Редкліффа", - каже прес-аташе компанії "Артхаус Трафік" Анастасія Сидельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деніел Редкліфф розповів про найбезсоромніший вчинок

Роль агента ФБР виконав Деніел Редкліфф – зірка кіносаги про Гаррі Поттера, а також фільмів "Віктор Франкенштейн" та "Людина – швейцарський ніж". У "Абсолютній владі" знялася володарка премії "Золотий глобус" і оскарівська номінантка з Австралії Тоні Коллетт.

Картину побачать глядачі в Києві, Вінниці, Львові та Запоріжжі. Фільм демонструють мовою оригіналу з субтитрами.

Кіностудія Warner Bros. планує екранізувати п'єсу "Гаррі Поттер і прокляте дитя". Студія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче взяти Деніела Редкліффа.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гаррі Поттера" стане агентом ФБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі