середа, 14 квітня 2021 23:25

Зірка "Доктора Хауса" екранізує відомого автора

Зірка "Доктора Хауса" екранізує відомого автора
Зірка серіалу "Доктора Хаус" Г'ю Лорі зніме мінісеріал за романом Агати Крісті "Чому не Еванс?". Поки що немає інформації про те, чи з'явиться у кадрі сам Лорі. Наразі він зосереджений на написанні сценарію. Фото: Pinterest

Зірка серіалу "Доктора Хаус" Г'ю Лорі зніме мінісеріал за романом Агати Крісті "Чому не Еванс?". Він стане автором сценарію, режисером та продюсером телеадаптації.

Книгу "Чому не Еванс?" вперше опублікували у 1934 році. Вона розповідає історію сина вікарія Боббі Джонса та його подруги — леді Френсіс Дервент, які шукають м'яч для гольфу, але знаходять ледь живого чоловіка, який перед смертю вимовляє фразу: "Чому вони не запитали Еванс?". Друзі вирішують спробувати себе у ролі слідчих-аматорів, які намагаються розгадати таємницю цього чоловіка. Для цього в них є підказки — фото красивої молодої жінки в його кишені та останні слова.

"Я закохався в цю книгу дуже давно і люблю досі. У мене мурашки по шкірі, коли я вперше осягнув красу цієї таємниці. Відтоді я глибше та глибше закохуюся в персонажів. І для мене величезна честь мати можливість переповісти їхню історію у такій формі. Я буду носити краватку на знімальному майданчику та віддам цьому проєкту все, що у мене є", — сказав Г'ю Лорі для американських ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix зніме ще два сезони свого хіта

Розробленням проекту займається сервіс BritBox, доступний у Великій Британії, Північній Америці та Австралії.

Прем'єра відбудеться у 2022 році.

Поки що немає інформації про те, чи з'явиться у кадрі сам Лорі. Наразі він зосереджений на написанні сценарію — це буде його перша режисерська робота над великим серіалом.

Раніше він зняв декілька епізодів серіалу "Доктор Хаус", має досвід написання сценаріїв завдяки роботі над шоу Фрая і Лорі.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Доктора Хауса" екранізує відомого автора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі