Ексклюзиви
середа, 31 січня 2018 21:45

Дружину Крістіана Грея спробують вбити у фіналі трилогії "50 відтінків свободи"

Дружину Крістіана Грея спробують вбити у фіналі трилогії "50 відтінків свободи"
В український прокат вийде фільм "50 відтінків свободи" Фото: np.pl.ua

8 лютого в український прокат вийде фільм "50 відтінків свободи", який стане завершенням трилогії, що розповідає про стосунки Анастейші Стіл і Крістіана Грея.

Пристрасна парочка вже встигла зіграти весілля і насолоджується спокійним, розміреним життям як новоспечене подружжя. Однак їхня ідилії не протривала довго: несподівано колишній бос Ани Джек Хайд вирішує помститися подружжю за своє звільнення і викрадає сестру Крістіана Мію. В цей час Анастейша також дізнається, що чекає від свого чоловіка дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокуслива зірка "50 відтінків сірого" у прозорій сукні позувала на підлозі

Фільм знімався в Ніцці, Франція, якраз в той час, коли відбулися знамениті теракти в Ніцці. Перші дві частини фільму зібрали в прокаті майже $ 950 млн.

Трилогія "50 відтінків сірого" була випущена e 2011 році і була продана тиражем більше 125 млн екземплярів, ставши однією з найпопулярніших літературних серій в історії. Вона розповідає про Анастейшу Стіл, випускницю коледжу, яка бере інтерв'ю в молодого і успішного бізнесмена Крістіана Грея. Згодом між ними розвиваються стосунки, в ході яких Грей зізнається у своєму захопленні БДСМ.

Трейлер заключної частини еротичної трилогії "П'ятдесят відтінків" б'є рекорди переглядів у мережі. На офіційному каналі відео з'явилось 6 листопада. За добу його переглянули 14, 5 млн глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Крістіана Грея спробують вбити у фіналі трилогії "50 відтінків свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі