Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2018 17:01

Земля вибухнула, у космосі лишились двоє: Павло Остріков зніме фільм про останнє кохання

Земля вибухнула, у космосі лишились двоє: Павло Остріков зніме фільм про останнє кохання
Проект фільму "Ти - Космос" режисера Павла Острікова представили на французькому кіноринку Фото: Facebook

Проект фільму "Ти - Космос" режисера Павла Острікова представили на французькому кіноринку Les Arcs Coproduction Villages.

За сюжетом, головний герой Андрій Мельник - космічний дальнобійник, який вивозить радіоактивне сміття з землі в чорну дірку. Це довга подорож — два роки в одну сторону, й два роки назад. В Україні він працює на атомну електорстанцію, ця робота вважається низькопробною. На кораблі він один. З ним тільки бортовий комп'ютер Максим, який запрограмований веселити його і виводити з депресії. Під час одного з поверненнь, Земля вибухає. Він щасливий, бо там його ніхто не любив і нічого його там не тримало. В космосі він був подалі від своїх проблем і тривог. З часом він розуміє, що це не життя. Запасів у нього лишилося на три роки. В момент розпачу зі станції йому телефонують з другого кінця галактики. Це Катрін, французька лаборантка зі станції "Віола". Вони починають розмовляти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У касирки супермаркету стався викидень у підсобці

"Це історія останнього кохання. Хотілося показати прірву між людьми. Мені хотілося розігнати їх максимально — по статусу, по віку, по мові. Він старший, і це його також тривожить. Він не дуже гарний, не знає французької, вона — української. Розмовляють через перекладач. Франція - це країна кохання, і хотілося, якщо це буде останнє кохання, щоб хтось з них був саме звідти. Зараз шукаємо міжнародних партнерів, тому представили проект на кіноринку. Хочемо залучити до роботи французьких кіновиробників", - каже Павло Остріков.

Роботу над фільмом планують почати найближчим часом.

Фільм "Випуск'97" режисера Павла Острікова номінували на премію "Золота дзиґа"

Зараз ви читаєте новину «Земля вибухнула, у космосі лишились двоє: Павло Остріков зніме фільм про останнє кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі