вівторок, 17 квітня 2012 12:21

Спецтема: Євробачення-2012

Завершили будівництво головної арени Євробачення-2012

Завершили будівництво головної арени Євробачення-2012

Будівництво концертно-спортивного комплексу Baku Cristall Hall, де пройде конкурс "Євробачення-2012", завершено. Про це повідомив вчора на прес-конференції виконавчий директор Фонду Гейдара Алієва, офіційного партнера пісенного конкурсу, Анар Алекперов.

"Грандіозна арена на 25 тисяч глядацьких місць вже побудована", - сказав Алекперов. Він зазначив, що комплекс вже переданий компанії Brainpoll для підготовки шоу. Надалі, за його словами, ця арена буде використовуватися для проведення концертів і спортивних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я ж не можу в думки людини залізти" - Альоша не підтримує Гайтану

Baku Cristall Hall був споруджений на узбережжі Каспію в рекордно короткі терміни - всього за три місяці. Цей концертний комплекс має незвичайну складну архітектуру, на його фасаді встановлено безліч кристалів, які світяться. Крім того, він буде освітлений численними установками, що дозволяють створювати різні ефекти.

"Майже готова також будівля прес-центру конкурсу, яку спорудили неподалік від концертної арени", - зазначив на прес-конференції Алекперов. За його словами, тут одночасно можуть працювати 775 журналістів. "Для їхньої зручності прес-центр буде оснащений швидкісним інтернетом і всім необхідним обладнанням", - сказав виконавчий директор.

У зв'язку з пісенним конкурсом в Баку вже завезені спеціальні автобуси, підготовлені готелі, намічені туристичні маршрути для учасників і гостей, визначені ведучі шоу, серед яких  один із переможців минулорічного "Євробачення" Ельдар Гасимов.

Зараз ви читаєте новину «Завершили будівництво головної арени Євробачення-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі