четвер, 21 вересня 2023 12:05

Жартівливий ролик про росіян-окупантів став хітом мережі

Жартівливий ролик про росіян-окупантів став хітом мережі
Ролик підкорив мережу. Фото: кадр з відео

21 вересня 2014 року в мережі з'явився відео-ролик про агресію Росії та комплекси її президента Володимира Путіна. На відео кадри з його виступів та військових парадів у Москві перебиваються виступами Адольфа Гітлера та парадів німецьких фашистів.

Ролик опублікував на YouTube користувач Best Garry. Починається пісня зі слів "Жил был мальчик Вова, коротенькие ножки", а продовжується такими словами:

"Росіяни, у більшості своїй, так ніколи і не дізнаються, що Росія напала на Україну. І ніколи не покаються.

По-перше, вони в це не повірять. Навіть ті з них, хто їхав у танку по нашій землі і вбивав українських солдат з гармати. Вони назвуть це якось інакше. Наснилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple зняла рекламний відеоролик у київському вокзалі

По-друге, громадянська війна в Росії, яка почалася в Україні, як не дивно, зітре з пам'яті росіян сам факт чогось подібного. Їм буде просто по***, як абсолютно по*** зараз на Україну. Просто захотілось трохи повбивати щось не зовсім зрозуміле. Чужих людей.

Становий хребет низовий російської культури – брехня собі про себе.
Становий хребет високої російської культури – викриття цієї брехні.
У сухому залишку – брехня як скелет культурного процесу.

Тому вердикт. З часів Івана Грозного і раніше цей упирятник п'є кров сусідів і перемелює в пил мільйони власних ідіотів.
Якщо світ не розпиляє цей склад корисних копалин на зручні фрагменти зараз, то з цієї планети треба в***увати", – йдеться в описі до відео.

Зараз ви читаєте новину «Жартівливий ролик про росіян-окупантів став хітом мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі