середа, 23 грудня 2015 13:45

Жадан і Собаки зіграють концерти "Пліч-о-пліч" з учасниками АТО

Жадан і Собаки зіграють концерти "Пліч-о-пліч" з учасниками АТО

Сергій Жадан і гурт "Собаки в космосі" вирушають в тур під назвою "Пліч-о-пліч". Артисти завітають до трьох міст: 24.12 Маріуполь, 25.12 Київ, 27.12 Львів.

Концерти мають благодійний характер - частину квитків можна буде придбати, решту музиканти передадуть українським військовим, волонтерам, бійцям, які перебувають на лікуванні або у відпустках. Учасники АТО зможуть безкоштовно відвідати концерти. Для цього потрібно показати посвідчення учасника бойових дій на вході.

"Попереду різдвяні та новорічні свята. А свята - це не лише привід радіти й тішитись, а й добра нагода підтримати й допомогти. Тому ми з "Собаками" вирішили зіграти кілька благодійних концертів напередодні свят. Частину квитків ми продамо в касах, більшу частину роздамо хлопцям із військових частин, волонтерам, тим, хто перебуває на лікуванні в госпіталях, тим, хто повернувся з фронту. Приходьте - нам потрібно триматися разом. Доки ми разом - доти з нами лишається наша віра й упевненість, доки ми співаємо пліч-о-пліч - страх і зневіра відступають від нас. " - такими словами Жадан запрошує на останні концерти року зі своєї офіційної сторінки у фейсбуці.

Жадан і собаки наголошують, що концерт у Маріуполі один з найважливіших у цьому році. Процес організації був надзвичайно складним з огляду на ситуацію в регіоні і тривав кілька місяців. Київ і Львів не увійшли в наш всеукраїнський тур, тому гурт вирішив компенсувати і це. Ми намагаємось максимально реагувати на побажання наших слухачів. Також Жадан і собаки завершують роботу над новим відео "Рок-музикант". Цей кліп створений разом з Громадське.культура і є певним підсумком концертів, які зіграли цієї осені. Таким чином висловлюємо своєрідну подяку усім хто був з нами протягом року, відвідував наші виступи. За планами кліп з'явиться у мережі напередодні грудневих концертів.

Нагадаємо, що 2015-й рік був інтенсивним для колективу — музиканти відіграли близько 50 концертів в Україні та за її межами. У творчому доробку: виступи на фестивалях ЗАХІД, Країна мрій, ГогольФест та ін.. Знаковим став всеукраїнський "Листопадовий тур" десятьма містами.

Наразі активно триває робота над новим альбомом, з якого вже презентовано кілька композицій та кліп-саундрек до фільму "Любові стане на всіх" на пісню "Листопад".

Інформація про місце, час та квитки:

24.12 Маріуполь, 18:00 ТЦ "Україна", вхід вільний.
https://www.facebook.com/events/156856568006328/

25.12 Київ, 19:00 "Бочка на Подолі", передпродаж 70 грн, в день концерту 100 грн. Учасникам АТО, як при передпродажі, так і в день концерту, з посвідченням вхід безкоштовний.

https://www.facebook.com/events/780621228727280/

27.12 Львів, 18:00 Клуб "Під Арсеналом", з карткою локаль 60 грн, без картки 80 грн.

Квитки можна придбати в інфоцетрі Just Lviv It — Львів, пл. Ринок, 10. Тел. +3 8 (067) 67 02 396. Учасники АТО можуть безкоштовно отримати квиток, показавши посвідчення в касі або при вході на концерт.

https://www.facebook.com/events/925376130879127/

Зараз ви читаєте новину «Жадан і Собаки зіграють концерти "Пліч-о-пліч" з учасниками АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі