Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2018 18:29

"Забрали оплату за чотири книжки": відомого письменника обібрали шахраї

"Забрали оплату за чотири книжки": відомого письменника обібрали шахраї
Чак Поланік став жертвою шахраїв. Фото: knygarnya.com

Американський письменник українського походження Чак Поланік заявив, що залишився без коштів для існування.

Бухгалтер літературного агентства Donadio & Olson, яке представляє письменника, присвоїв $3,4 млн компанії, повідомляє The Bookseller. Його арештували за підробку бухгалтерських документів з 2011 року, за допомогою чого він приховував розкрадання.

"Схоже, що мою оплату за принаймні мої останні дві - а можливо, і чотири книги - було вкрадено, тож у мене не лишається жодних резервів для написання наступної книги", — сказав Поланік.

Він допустив, що йому доведеться продати будинок, щоб залишитися на плаву до того моменту, коли він отримає прибуток від наступної книжкової угоди.

"Письмо із самого початку було моїм способом заощаджувати гроші, тому що якщо пишеш, то не витрачаєш. Тож ця ситуація повертає мене до письма", - додав письменник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 найкращих українських книг 2017-го

Чак Поланік - автор бестселера "Бійцівський клуб" і ще 18 романів. Має українське походження. Його дід був українцем, що іммігрував за океан в 1907-го року.

Українською твори автора друкували видавництва "Фоліо" та "КСД".

Зараз ви читаєте новину «"Забрали оплату за чотири книжки": відомого письменника обібрали шахраї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі