четвер, 10 серпня 2017 15:11

За український фільм подякували в Швейцарії

За український фільм подякували в Швейцарії

Український фільм режисера Павла Острікова "Випуск-97" показали на міжнародному фестивалі в швейцарському Локарно. Павло поділився враженнями від презентації.

"Нервували більше, ніж завжди, вперше на кінофестивалі такого штибу. Та й історія "Випуску-97" пронизана українським менталітетом. Глядачі сприйняли фільм добре, багато сміялись. Найприємніше було побачити після показу українську сім'ю, яка імігрувала у Швейцарію більше 10 років тому. Сказали, сподобався фільм, розуміють покоління тих людей, які випустились зі школи у важкі для України переломні часи. Подяка за фільм була дуже цінною для мене", - каже Павло Остріков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телемайстер добивається кохання однокласниці через 20 років

"Зараз розпочинаємо підготовку до зйомок короткометражного фільму Mia Donna. Це трагікомедія про подружню пару, яка втрачає кохання. Історія трансформації відносин між чоловік та жінкою в жанрі магічного реалізму, - розповідає Павло. - А на далекому, але горизонті повнометражний фільм "Ти - космос". Космічний далекобійник Андрій Мельник летить до найближчої чорної діри, щоб скинути туди ядерні відходи, але під час місії раптово вибухає Земля. Історія останнього в світі кохання. Сценарій виграв другу премію на Коронації слова цього року".

Фільм Павла Острікова "Випуск-97" на Одеському кінофестивалі визнали найкращою короткометражкою.
Картина про телемайстра Романа. Він живе в провінційному місті. Через 20 років після закінчення школи зустрічає однокласницю Людмилу. Розуміє, що вони мають бути разом. Історія кохання на тлі самотності.

Зараз ви читаєте новину «За український фільм подякували в Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі