субота, 30 листопада 2013 16:02

Спецтема: Євромайдан-2013

"За нас спел таинственный мент" - епатажний гурт зняв кліп, як продали Україну

Автор: афіша Дмитра Растворцева
  Афіша до забороненого київського виступу гурту "Хамерман знищує вірусів"
Афіша до забороненого київського виступу гурту "Хамерман знищує вірусів"

Нове відео під назвою "Янукович" з'явилося на сторінці епатажного сумського  гурту "Хамерман знищує віруси". У ньому чоловік у камуфляжі на вулиці нічного міста співає про те, як Україну програли в казино.

Пісня має приспів "Вставай, великая країна, щоб правда ложь перемогла, щоб міг отец дивиться сину в жовто-блакитниє глаза".

"В ночь на 29 ноября, когда группе Хамерман Знищує Віруси не разрешили спеть песню "Янукович" на революционном Евромайдане, за них это сделал таинственный мент - возможно, тот единственный, который "с народом". - коментують учасники гурту.

Нагадаємо, у четвер 28 листопада гурт мав виступати у столиці, на Майдані Незалежності, де тривав мітинг на підтримку євроінтеграції України. Виступ гурту не відбувся через відмову організаторів. Шанувальники "ХЗВ" припускають, що причина відмови - радикальність гурту у мистецьких рішеннях. Виступати на Майдані вони планували у костюмах "беркутів".

3 листопада концерт "Хамерманів" заборонили у Харкові - проти виступила міська влада.

 

Зараз ви читаєте новину «"За нас спел таинственный мент" - епатажний гурт зняв кліп, як продали Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі